Binnen- en buitendeuren

Hubo levert kwaliteitsdeuren voor zowel binnen als buiten. De deuren zijn in elk formaat verkrijgbaar en je hebt de keuze uit een groot aantal glassoorten, panelen en profielen. Hubo verkoopt stompe deuren die volledig in het kozijn vallen, maar ook opzetdeuren die gedeeltelijk op het kozijn rusten. Voor de houtsoort kan je kiezen uit merbau, MDF, vuren, hardhout of samengesteld hout. Uiteraard is al ons hout voorzien van het TFT- of het FSC-keurmerk.

Al onze deuren zijn standaard al voorbehandeld. Hierdoor kan je de deur zelf eenvoudig en strak aflakken in de door jou gewenste kleur. Maar de deuren zijn ook afgelakt verkrijgbaar in iedere RAL-kleur. Uiteraard vind je bij Hubo ook alle benodigde materialen voor het afhangen en een perfecte afwerking.

Besteed je deze klus liever uit? Dat kan bij Hubo. Eerst meten we alles gratis bij je op en daarna ontvang je van ons geheel vrijblijvend een offerte. We leveren alle materialen op maat. Vervolgens hangt onze montagedienst je deuren naadloos bij je af. Je ontvangt altijd minimaal zes jaar garantie.

Voordeuren
2Adore